OneCNCXR8 frigivelse 63.12

OneCNCXR8-version 63.12

Mølleprofil
Forkert markeringsafslutning i mølleprofil Finish-indstillinger, når Ramp-indstilling er valgt blev rettet i denne udgivelse

Deburr
Afgrat flere faste stoffer en ad gangen havde en vis tilpasning til behandlingslogikken

DWG / DXF Import
Import af dwg-tekst af nogle dimensioner ændres til -1, dette er nu rettet.

Mølle 4 akse fuld / drejebænk C akse fuld
Denne funktion blev justeret på grund af rapporter, der blev ikke tilføjet foderhastighed. Dette er nu rettet i denne udgivelse.

4 akseindpakning
4 vinkelretninger for akseindpakning blev justeret for at være ensartede

Kædeforskydning
Der opstod ingen systemrespons i den medfølgende model, når du valgte kædeforskydning. Der blev foretaget justering af denne funktion.

Koreansk sprogopdatering
Det koreanske sprog blev opdateret i denne udgivelse.

Udskrivningsfunktion
Buer, der udskriver alle som solide uanset linjetype, blev rettet i denne udgivelse

DXF DWG Import
Der var en rapport om, at buer ikke var trimmet korrekt, som blev rettet i denne udgivelse.

DXF / DWG Import
Japansk lagnavn i dxf forårsager tilbagevendende "forkert argument" -fejl

DXF / DWG Import
Denne funktion havde nogle rettelser på grund af lagnavne og skrifttyper, der forhindrer import.

Dimensionstolerancer
Denne funktion havde justering på grund af rapporter om ikke at være i stand til at tilføje dimensionstolerancer.

OneCNCXR8 version 63.12 er nu tilgængelig i OneCNC-opdateringsserveren til alle OneCNCXR8-licenserede brugere.

Læs mere ...