OneCNCXR8 Release 63.02

OneCNC Release-uppdatering 63.02 är nu tillgänglig på OneCNC Update-servern.

OneCNCXR8 version 63.02 består av följande uppdateringar.

Denna version är en viktig version eftersom den inkluderar intern logisk kontroll och simuleringskontroll av 4 Axis-fräsning samt andra interna korrigeringar och förbättringar. De viktigaste artiklarna i denna utgåva listas här.

4 Axis Fräsning (tillagd modul)
I den här utgåvan har det gjorts en stor uppdatering internt i funktionalitet och logik för att hjälpa till med publicering och simulering. Detta gäller lägesbearbetning 4-axlig helbearbetning och 4-axelbearbetning.

4 Axis Wrap Machining (tillagd modul)
Som du är medveten om måste 4ax-funktionen ha geometrin på X-axeln och sedan vara inställd för att tillämpas på den valda axeln.

Om en användare licensieras bara för 4axis full (tillagd modul)

Denna modul kan ställas in så att den appliceras på X-axeln eller Y-axeln.

Innan verktygsbanorna skapas bör stolpen ställas in på maskinens axel som antingen är X- eller Y-axeln.

Sedan när du ställer in dialogrutan i 4axis-inställningen i OneCNC bör axeln ställas in samma som posten som skulle vara X eller Y.

När båda inställningarna är inställda kan verktygsvägarna skapas.

Om en användare är licensierad 5axis Positional inklusive 4axis (tillagd modul)

4axis wrap geometri måste göras för att linda runt X-axeln för OneCNC och sedan appliceras på den önskade axeln XY eller Z.

Denna modul kan ställas in på X-axeln Y-axeln eller Z-axeln i dialogrutan för verktygsvägar.

Innan verktygsbanorna skapas bör stolpen ställas in i förväg till den normala maskinstolpen som redan skulle vara inställd och vara antingen X- eller Y-axeln och Z befinner sig i den vertikala axeln.

När du ställer in dialogrutan i 4axis-inställningen i OneCNC bör axeln ställas in på samma sätt som inlägget som skulle vara X Y eller Z i dialogrutan för verktygsvägen.

När båda inställningarna är inställda kan verktygsvägarna skapas.

4 Axis Full Bearbetning

4 Full axelbearbetning modellen är placerad på axeln som den ska bearbetas och detta gäller för alla axlar XY eller Z.

En användare med en 4-axlig licens kan använda verktygssökvägen till X- eller Y-axeln

4-axel Wrap och 4-axel Fullt applicerad på den femte axeln.

För att tillämpa 4-axeln full på Z-axeln krävs en 5-axlig licens.

Sedan läggs omslaget in för att linda runt den femte axeln som är Z-axeln

OneCNCXR8 version 63.02 är nu tillgänglig i OneCNC File Manager.

Läs mer ...