OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.

För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXR4 20,67

Vissa tillägg Vissa språk Vissa justeringar Först de tillägg:

O riginally sätta upp som 20.66 men på grund av bakåtkompatibilitet ändras till 20.67

Justeringar Simulering / Rest
Justeringar har gjorts för stor storlek delar. Vissa användare bearbetning delar av 1000 mm i storlek och simulering / Resten var långsam och inte så lätt att definiera hur mycket var kvar på så justeringar gjordes för att bättre visa resten uppgår efter simulering

Justeringar av översättare
Justeringar har gjorts för följande översättarna.
STEP IGES Parasolidworks SAT VDA-FS och 3DM.

Omfattande tillägg har gjorts till hjälpfilerna
Hjälpfilerna har genomfört omfattande förändringar för att representera de tillägg eftersom frisättning liksom många tillägg och förbättringar till handledning. Vi rekommenderar att alla användare får den här uppdateringen för att det innehåller nu många nya förklaringar och svar.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,62

Vissa tillägg Vissa språk Vissa justeringar Först de tillägg:

OneCNCXR4 Mill Expert:
I OneCNCXR4 kvarn expert sammanfognings och avsked verktyg Kniv Cutter har lagts till för att arbeta på plan. Innan det fungerade bara som standard endast XY och inte planet kontrolleras.

Alla versioner:
DXF / DWG är nu tillgänglig för alla versioner av OneCNCXR4

OneCNCXR4 Solid Skapare:
I fast skapare nya funktioner har nu lagts till den fasta skapare liknar featuers lagts till Mill Expert.

OneCNCXR4 Solid Skapare och Sidor Modul:
Nu har en ny funktion som arbetar ger automatisk vy från planet funktion.

OneCNC språk:
Följande språk har uppdaterats med de senaste språken som levereras. Polska Japanska Tyska Danska Italienska Holländska Franska

Justering:
OneCNCXR4 Mill Professional och Mill Expert var en justering till logiken att bättre kontrollera mycket fina rörelser ibland till och med finare än den 3: e decimalen i metriska till Ö nivå plana stil bearbetning.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,60

Gäller för OneCNCXR4 Expert

Justeringar gjordes i den utsträckning ytan funktion att hjälpa till att ta emot importerade dåligt konstruerade ytor

Gäller för alla versioner på OneCNCXR4

Justeringar gjordes för att tillåta användning av en redan vald vägkorsning när du flyttar enheter.

Läs mer ...